Sobre nosaltres

Creiem en el poder del compromís, la passió, el servei i les idees per construir grans marques.

  • Una agència boutique independent

    Ens esforcem per ser honestos, clars i frescos. Honestos quan aconsellem als nostres clients amb una consultoria independent i sincera (no estem aquí per donar missatges). Clars quan definim estratègies i mapes. I frescos quan fem que això sigui realitat.

  • Basats en una consultoria estratègica

    Firma creu en un enfocament artesanal basat en l'ús de la nostra comprensió i visió de negoci com a una guia pel procés creatiu i d'innovació. Sobretot, ens considerem persones amb una visió estratègica de negoci i utilitzem la nostra creativitat per donar forma a les nostres recomanacions i idees. Ja que l'estratègia només té sentit quan es converteix en una experiència.

  • Un autèntic equip multidisciplinar

    Som una agència "boutique" amb una bona varietat de professionals: estrategues, dissenyadors, productors, planificadors de mitjans... Però treballem tots junts, barrejats, en un mateix espai i amb esperit de treball en equip. A Firma no hi ha perfils de gestors de comptes de clients. Tots hem d'entendre el client i tenir-hi un contacte directe. No hi ha capes intermitges. Ubicat en el tradicional barri de pescadors de la Barceloneta, treballem per tot el món, des de grans multinacionals fins a empreses familiars locals.